Yhteystiedot

Päivi Felixson
Espoo
felix@nettilinja.fi
050 3373574

Pentuja

Sunnuntai 22.1.2023 klo 21.42

Käypäs kurkkaamassa Pentuja-sivu!

Kommentoi kirjoitusta.

Stelmojen vuosi 2022

Lauantai 31.12.2022 klo 23.28

Tänä vuonna oli monta kivaa ja ainutlaatuista tapahtumaa, joihin saimme osallistua.
Kesäkuussa olimme porukalla Saksassa Fuldassa hovawartien 100-vuotisjuhlissa. Kuusi Stelmoa – 2 luokkasijoitusta – 425 osallistujaa. Ei huono!
Tervakosken rotumestaruustokoon osallistui 5 Stelmoa. Alokasluokan voitti Oana von der Hofreite ja se oli myös hoffiyhdistyksen vuoden tulokas. Äiti-tytär – skaban hävisi tällä kertaa äiti. Ombra hävisi puolella pisteellä Oanalle. Ombra alon kakkonen. Molemmat nartut saivat syksyn aikana TK 1-koularin ja Ombra on ehtinyt kisata jo avossakin.
Syyskuussa hoffien IFH-mestiksiin olivat oikeutettuja osallistumaan My, Nimrodel ja Ombra. Nimrodel RM 5.
Kansallisten lajien rotumestiksissä syyskuussa Ombra JK 1 huimilla 97 tottispisteillä. Luokkavoitto. Saman kuun aikana Ombra sai ykköstuloksen IFH2-luokasta sekä JK 2:sen ykköstuloksella.
Marraskuussa My sai pikakomennuksen hoffien IFH-maailmanmestaruuskisoihin Unkariin. Tietenkin me lähdimme! Kokonaistulosta ei tullut, mutta huima reissu oli kyllä!
Johannan ja Hannan kanssa tuotiin vuoden alussa Suomeen Kimi vom Bagalutenhof.
Luonnetestissä kävi Ombra ja Jasira vom Küstennebel. Oro suoritti BH:n
Stregan kanssa piipahdettiin astutusreissulla Saksassa helmikuussa ja huhtikuussa syntyi 8 Q-pentua. Pennut ovat nyt 8 kuukautta ja ne treenailevat porukassamme aktiivisesti tottista sekä peltoa. SmartDog-pentutestissäkin käytiin hienoin tuloksin. Hienosti ovat solahtaneet mukaan meidän aktiiviseen porukkaamme!
Näyttelyissä ei juurikaan pyöritty. Stelmo’s-lippua pitivät korkealla oikeastaan vain Kirsin pojat Norris ja Pjuno. Norriksesta CIE, Liettuan muotovalio sekä LTW-22 ja Pjuno Jun Mva ja Liettuan juniorimuotovalio sekä muotovaliio. Tervakosken päänäyttelyssäkin meitä oli vain 9 ja 3 tuontia. Tuloksena 3 luokkasijoitusta sekä P-pennut olivat isänsä jälkeläisluokassa BIS 1.
Rallytoko-edustajamme Nahar sai piirinmestaruusprossia sekä rotumestaruushopeaa.
Omien tyttöjen kanssa touhuttiin myös monessa lajissa. Stregan vuodesta ison osan veivät pennut ja sen jälkeen piti saada se kuntoon syksyn koitoksiin. Silti se ehti kilpailla pellolla, nosessa ja tokossa. Näiden lajien lisäksi kokeiltiin hoopersia ja vepeä. Pepistäkin on kasvamassa kiva harrastuskaveri ja samoissa lajeissa se heiluu kuin äitinsäkin.
Meillä oli 2 leiriä. Helatorstai-viikonloppuna oltiin Palotaruksessa ja elokuussa tutusti Upilassa Hollolassa.
Paljon siis tehtiin, vaikka aluksi tätä vuotta miettiessä tuntui, etteihän me mitään ihmeellistä tehty.
Ensi vuonna olisi suunnitelmissa pari pentuetta. 
Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kommentoi kirjoitusta.

Stelmojen vuosi 2021

Sunnuntai 9.1.2022 klo 20.46

Yhteenveto Stelmojen vuodesta 2021:
Vuosi alkoi bebebuumilla, kun Strega synnytti Stelmo’s P-pentueen; 10 reipasta blondia.
Kevät meni korona-rajoituksissa ja pentulaatikossa.
Oman porukan Stelmo’s-tottistreenit ovat pyörineet joka viikko ja lähes viikottain on käyty myös Jenni Ojalan valvovan silmän alla näyttämässä mitä on viikolla kotona puuhattu.
Yhteisiä maastotreenejä on myös ollut useita. Kolme leiriäkin pidettiin; kesäkuun alussa oltiin P-pentujen kanssa Västankvarnissa Tarja Riikosen johdolla IFH-opissa, heinäkuussa pidettiin Padasjoella treenileiri; lajeina haku ja IFH. Elokuussa perinteisesti Stelmo’s-leiri Upilassa. Siellä lajeina IFH, haku ja vepe.
Ja vielä lokakuussa P-pentue piti pentuetreffit Järvenpäässä. Lokakuussa polskittiin myös yhdessä koirauimalassa.
Yksi mainitsemisen arvoinen juttu on myös, että tottiskoutsimme Jenni teki videon yksistä treeneistämme ja julkaisi Netan, Nalan ja Ansan seuraamisvideon YouTubeen. Katsojia on tähän mennessä ollut 8200! Melko monella harrastussaitilla se on Euroopassa pyörinyt ja usein muunrotuisten omistajien kommentointi on ollut yllättynyttä; ai, osaahan se hoffinkin olla aktiivinen ja seurata hienosti. No osaahan se!
Helmikuussa Palveluskoiraliitto julkaisi vuoden 2020 aktiivisuustilaston. Sieltä löytyivät Leonidas, My, Ninetta ja Nimrodel.
Vuosi 2021 painottui siis aika paljon yhdessä treenaamiseen, mutta kyllä meille tuloksiakin tuli. Hoffien IFH-mestiksiin karsittiin 6 koiraa, joukkoon pääsivät mukaan My ja Nimrodel. My hienosti pronssilla. PK-mestiksiin osallistuivat Ninetta ja Ombra. Toko-mestiksiin Tervakoskella osallistuivat My ja Ninetta. Tämä kaksikko keräsi sen verran pisteitä, että Stelmo’s sai kasvattajakisan pronssia.
Samana viikonloppuna pidettiin Tervakosken hoffien päänäyttely. Sinne osallistui 10 Stelmoa. Tuliaisina 3 luokkavoittoa (Norris, Ninetta ja Pjuno) sekä 5 luokkasijoitusta (Nimrodel, Pippi Långstrump, Praline, Padme ja Peregrin). Norris oli PU 3. Stelmo’s-kasvattajaluokka BIS4.
Näyttelyissä käytiin melko vähän. Norris EE CH, Laiquendi ROP Letskarissa. Voittaja-näyttelyihin osallistui molempina päivinä 4 Stelmoa. Pjuno FIJW-21.
Koulutustunnuksia PK-puolelta
IFH2 (ykköstuloksella) My
IFH2 (ykköstuloksella) Nimrodel
IFH1 Ombra
IFH1, BH Oana von der Hofreite
Noseworkissakin treenaa Stelmoja. Kokeissa kävivät Nimrodel ja Nietu. Nimrodel oli myös mukana nosen valmennusryhmässä.
Koko P-pentue Smartdog-pentutestattiin toukokuussa. Samassa tapahtumassa Smartdog-testattiin myös 2 Saksantuontiani; Oana von der Hofreite ja Jasira vom Kustennebel.
Luonnetestissä kävi 1 Stelmo (Oomer) ja Oana von der Hofreite.
Tokossa koulutustunnuksen saivat My (TK2) ja Ninetta (TK2).
Rallytokossa Stelmoja edustaa Nahar. Se on tämän vuoden kisannut Mestariluokassa ja plakkarissa jo useampi koulari (RTK4).
Stelmo’s-lauma kasvoi uudella tulokkaalla, kun kaikesta korona-rajoitushässäkästä huolimatta Thor eli Ceranthor Eldunarya muutti Tsekeistä Suomeen.

Kommentoi kirjoitusta.

Tervakoski 2019

Maanantai 29.7.2019 klo 12.40

Tervakoski-tapahtuma näyttää olevan joka vuosi vuoden kuumin viikonloppu. Nytkin ensin lauantaina hikoiltiin rotumestaruustokossa ja jalostustarkastuksesta ja sunnuntaina oli näyttely. Tänä vuonna hoffeja oli näyttelyssä 266 kpl!

Stelmoja tokossa oli mukana 3 (Mufasa, Nienna ja Ninetta). Stelmojen joukkue 3. kasvattajakisassa. Kiitos Hanna, Krisse ja Vesa, että helteestä huolimatta jaksoitte!
Nienna viimeinen alo ykköstulos ja TK 1, Ninetta AVO 2-tulos ja Mufasa ALO kolmostulos. 
Itse jalostustarkastin kentän toisessa päässä, joten jäi tokon seuraaminen vähiin. Jalostustarkastuksessa Stelmo’s Nimrod tarkastettiin hyväksytysti.

Näyttelyssä Stelmoja oli tänä vuonna 10 ja yksi tuonti. 
Oomer JUN ERI 3 SA
Oana von der Hofreite JUN ERI 1 SA
Nianna AVO ERI SA
Norris VAL ERI SA
Illucia VET ERI SA
Nimrod AVO ERI 
Nahar AVO EH
Nietu AVO EH
Juno VET EH
Ondine NUO H
Ombra JUN hyl (liian vähän karvaa)

Kasvattajaluokkiahan on Terviksellä aina todella paljon. Olimme BIS 4-kasvattaja (mukana koirat Nahar, Nietu, Norris ja Nienna). Samat koirat olivat myös isänsä Hofmacher Morriksen jälkeläisryhmässä. Tuloksena BIS 3-jälkeläisryhmä.

Tänä vuonna minulle tuli täyteen 20 vuotta hovawarttien kasvatusta. Hovawart minulla on ollut jo 31 vuotta ja kennelnimikin 25 vuotta, mutta ensimmäisen pentueen syntymästä on 20 vuotta tänä vuonna. Suomen Hovawart ry muisti tätä rupeamaa lahjalla. Kasvattien omistajat muistivat myös ja skoolailtiin kaikki yhdessä vielä näyttelyn lopuksi. Kasvattaminen ei olisi mitään ilman meidän hulvatonta porukkaa! Kiitos, että olette!

Ansa_4.jpg
Oana von der Hofreite
Oomer_1.jpg
Stelmo's Oomer
Illucia.jpg
Stelmo's Illucia
kasvattajaluokka4.jpg
BIS 4 kasvattajaluokka
Norris2.jpg
Norris
Juno_pose.jpg
Juno
Nahar2.jpg
Nahar
nietu2.jpg
Nietu
Nimrod2.jpg
Nimrod
Nienna.jpg
Nienna
Ombra.jpg
Ombra
Morriksen_jal.jpg
Hofmacher Morriksen jälkeläisryhmä

Kommentoi kirjoitusta.

Stelmojen vuosi 2018

Sunnuntai 30.12.2018 klo 21.42

Näin vuoden viimeisinä päivinä on hyvä katsoa Stelmojen vuotta 2018. Vuosi on ollut tosi aktiivinen. Olemme treenanneet yhdessä erilaisilla kokoonpanoilla eri lajeja 2-4 kertaa viikossa. Siihen vielä kun lisätään yksilötreenit ja muualla tapahtunut treenaaminen, niin johan on treenikertoja! Treenit ovat tuottaneet myös tulosta, sillä vuosi on ollut monelle starttivuosi harrastukseen.

Elisa haastoi alkuvuodesta hoffeja suorittamaan BH-kokeen ja mehän tietenkin otimme haasteen vastaan. Vuonna 2018 39 hovawartia suoritti BH-kokeen hyväksytysti. Näistä 20 % oli Stelmoja. Illucia, Juanita, Leonidas, Nahar, Nietu, Nimrodel, Ninetta sekä Norris saavat laittaa nimensä eteen BH-kirjaimet. Näistä Leonidas ja Nimrodel aloittivat pk-uransa saavuttamalla FH 1-koulutustunnuksen. Uskon, että ensi vuonna monet muutkin starttaavat pk-uransa. Stelmoja harrastaa säännöllisesti ja kilpailemaan tähtäävästi haussa, suojelussa ja metsä- ja peltojäljellä. 

Vuoden 2017 joulunalusviikolla jännitettiin, ehdinkö jouluksi kotiin Saksasta Myn astutusereissulta. Ehdin kuin ehdinkin ja reissun tuloksena helmikuussa syntyi Stelmo’s O-pentue.  Toin myös marraskuussa Saksasta Oana von Hofreiten eli Ansan Lindalle harrastuskaveriksi ja toivottavasti myös tulevaksi Stelmo’s emäksi. 

Stelmoilla on kolme tapahtumaa vuodessa, joita ei voi missata. Näitä ovat Stelmo’s juhlat, Stelmo’s leiri sekä Tervakoski-tapahtuma. Tervikselle kokoontuu joka vuosi huima määrä hoffeja (tänä vuonna 302 kpl) ja mekin sinne aina tietenkin ryntäämme. Näyttelyssä saimme 3 luokkasijoitusta. Oomer voitti pikkupennut, Jenga voitti käyttöluokan nartut ja Illucia oli neljäs veteraaninartuissa. Kasvattajaluokkia esitetään Tervakoskella aina ihan mahdottomasti (tänä vuonna 14 kasvattajaa oli mukana).  Stelmot olivat tässä porukassa BIS 2 (mukana koirat Nahar, Nienna, Nietu, Norris)

Muita näyttelytapahtumia on tänä vuonna ollut Norriksen Tanskan muotovalio-arvo, Icemanin Eestin veteraanivoittaja-titteli sekä Junon Helsinki Veteran Winner-titteli.  Sertejä ovat saaneet Nienna, Nietu, Norris ja Nahar

Terviksellä on päänäyttelyn lisäksi aina toisena päivänä hoffien tottelevaisuusrotumestaruuskilpailut. Sinnehän tietenkin sitten mentiin myös! Stelmo’s-kasvattajajoukkue voitti kasvattajakisan (Illucia, Jenga, Nienna ja Ninetta) seitsemän kasvattajan joukosta. Joukkuekisassa Pyhän Elmon sisaret (Illucia, Jenga ja Ninetta) tulivat kolmansiksi ja Nienna oli voittaneessa LaHon joukkueessa. Ninetta sai vuoden tokotulokas-palkinnon.  

Tokossa kilpaili vuoden aikana 6 Stelmoa (Illucia, Juanita, Jenga, My, Nienna ja Ninetta). Illucia,  Juanita ja Ninetta tekivät TK 1-koulutustunnuksen. Jokaisen kolmen kolme ykköstulosta on tehty vuoden 2018 aikana! Nienna sai vuoden aikana 2 alo ykköstulosta, Jenga ja My avo ykköstuloksen.

Juno on ollut meidän rallytoko-edustaja. Vuoden aikana se on saanut RTK 3 koulutustunnuksen sekä saanut 88 p mestariluokasta. 

Nietu valmistui vuoden aikana etsijäkoiraksi.

Nose Workia on treenannut vuoden aikana säännöllisesti 5 Stelmoa (Jolie, Juanita, Nietu, Nimrodel sekä Norris). Näistä Nimrodel suoritti hajutestin sekä sai ykkösluokan tuloksen täydellä sadalla pisteellä. Nietu suoritti hyväksytysti hajutestin. 

Nimrod on ollut meidän sporttiaktiivi. Se on osallistunut ihan viralliseen piirinmestaruus-vetohiihtokisaan tullen omassa luokassaan toiseksi. Sulan maan aikaan Mikko ja Rodi ovat juosseet Valjakkourheilijoiden liiton kisoissa. Myös Nimrodel osallistui vuonna 2018 Valjakkourheilijoiden liiton canicross-kisaan.

Luonnetestejä oli tänä vuonna vain 2. Legolas kävi pitämässä hauskaa 208 pisteen arvoisesti ja Lavinia sai 141 pistettä. 

Yksi koirakko kyllä pitää nostaa vielä esiin. Meidän lähes 10v. Illucia-mummo. Se on ollut kyllä tänä vuonna ihan multipurpose! BH, TK 1 ja vielä kirmasi Terviksen näyttelyssäkin “kuudenneksi” parhaaksi nartuksi. Voi Ipe! 

Huh huh! Onpa ollut vuosi! KIITOS, KIITOS kaikki ihanat aktiiviset pennunomistajani!! 

Kommentoi kirjoitusta.

3 uutta BH-koiraa ja muita tuloksia

Lauantai 9.6.2018 klo 21.22

Stelmo's porukka päätti suorittaa porukalla mahdollisimman monta BH-koetta kevään aikana. Kasvattajana voin vain ylpeänä todeta, että ympärilläni on melkoisen yllytyshullua ja taitavaa porukkaa. ;)

BH nro 6 on Stelmo's Nahar ja Laura Seppälä

Henkilön Päivi Felixson kuva.

BH:t nro 7 ja 8 Stelmo's Norris ja Kirsi Salmijärvi sekä Stelmo's Nimrodel ja minä.

Henkilön Päivi Felixson kuva.

Stelmo's My palasi äitiyslomalta tokon pariin ja sai ensimmäisessä avoimen luokan kisassaan ykköstuloksen. Onnea Mila ja Linda!

N-pentujen äiti Stelmo's Lavinia kävi luonnetestissä ja sai + 141 pistettä. Onnea Riimi ja Minna!

Stelmo's Iceman uusi viime vuoden Viron Veteraanivoittaja-tittelin. Onnea Upi ja Suomiset!

Stelmo's Juno sai rallytokosta RTK3-koulutustunnuksen. Onnea Juno ja Laura!

Kommentoi kirjoitusta.

2 uutta BH-koiraa sekä Tanskan muotovalio

Torstai 17.5.2018 klo 10.16

Stelmo's Illucia ja Stelmo's Leonidas suorittivat BH-kokeen hyväksytysti. Onnea Iitu ja Janni sekä Leo ja Anu!

Janni_ja_Ipe.jpgAnu_ja_Leo.jpg

Stelmo's Norris ja Kirsi piipahtivat Tanskassa ja tuliaisena oli Tanskan muotovalio-titteli. Onnea Severi ja Kirsi!

SeveriTanskan_muotovalio.jpg

Kuva: Minna Lindqvist

Kommentoi kirjoitusta.

3 uutta BH-koiraa

Sunnuntai 6.5.2018 klo 15.21

6.5.2018 suorittivat Stelmo's Juanita, Stelmo's Nietu ja Stelmo's Ninetta hyväksytysti BH-kokeen.

Onnea Nitta ja Anne, Nietu ja Tiia sekä Netta ja Krisse!

Nitta_Nietu_Netta

Kommentoi kirjoitusta.

Pentuja

Perjantai 29.12.2017 klo 13.22

Kaikki pennut ovat löytäneet oman perheen

Kommentoi kirjoitusta.

My TK 1

Tiistai 14.11.2017 klo 16.31

Stelmo's My eli Mila sai Lindan kanssa viimeisen tokon alokasluokan ykköstuloksen ja sen myötä koulutustunnuksen TK 1. 
Nyt on hyvä alkaa odottelemaan juoksua, sillä Mila toivottavasti tekaisee Stelmo's O-pentueen kevääksi. 

Mila_tk1

Kommentoi kirjoitusta.

Stelmo's Jenga ja Stelmo's My

Tiistai 26.9.2017

Stelmo's My on Suomen hovawart ry:n vuoden Tokotulokas. Se voitti myös hovawarttien toko-mestisten alo-luokan.

tokotulokas.jpg

Hovawarttien PK-mestaruuskisojen Hakukokeen mestari on Stelmo's Jenga.

mestarit.jpg

Uusia kuvia Leonidaksesta, Melvinistä, Niennasta, Nimrodelista, Nietusta ja Naharista.

Kommentoi kirjoitusta.

Syksyn kuulumisia

Lauantai 24.10.2015 klo 17.58

Ghostbuster oli Norjassa Euroopan voittaja-näyttelyssä ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa. EuVW-15 oli tuloksena. Onnea Kirsi ja Sulo!

Ensimmäinen Stelmo, Frisco, korkkasi rallytokon. Tuloksena hienosti 90/100p. Onnea Katri ja Risco-reipas!

Kestrel kävi luonnetestissä. Tuomareina Tapio Eerola ja Tuija Juselius
Toimintakyky +1a, kohtuullinen
Terävyys +1 a, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3, kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu -1, pieni
Hermorakenne +2, tasapainoinen
Temperamentti +2, kohtuullisen vilkas
Kovuus +3, kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus laukausvarma
pisteet yhteensä + 178

Kiitos Jaakko ja Minna, että toitte Kafkan testiin!
Uusi poseerauskuva Kafkasta K-pentujen kohdalla

Kommentoi kirjoitusta.

N-pennut

Torstai 13.8.2015 klo 14.48

Kaikki N-pennut ovat löytäneet omat kodit.

Kommentoi kirjoitusta.

Pari pentua vapaana

Torstai 30.7.2015 klo 22.06

notos_ja_norris

Me oltaisiin vielä omaa kotia vailla!
Luovutus 4.8. alkaen

Kommentoi kirjoitusta.

Tervakoski 2015

Torstai 30.7.2015 klo 22.01

Hovawarttien erikoisnäyttely oli jälleen maailman suurin hovawarttapahtuma. 282 hoffia!! Näistä Stelmoja ja tuontejani oli 21 kpl. 
Sää ei ihan suosinut 25. juhlanäyttelyä, mutta fiilis on aina Terviksellä ainutlaatuinen. 
Stelmo's-pojat eivät koskaan petä. Tänäkin vuonna Paras Uros 3. oli Ghostbuster ja Paras Uros 4. Legolas. Legolas sai myöskin sertin. Esitimme myös kasvattajaluokan (Jolie, Juno, Legolas, Leonidas) - sijoitus BIS 4. Gwendyn ja Fantasyn jälkeläisluokat esitettiin myös, mutta ne eivät sijoittuneet.

Muiden tulokset:
Fantasy ERI 2 SA
Folek ERI
Jenga ERI SA
Juno ERI SA
Jolie EH
Jedi T
Jinx EH
Mufasa H
Melvin H
Mignonne H
Mythbuster EH
Leonidas EH
Leia H
Laiquendi EH
Iceman ERI SA
Illucia ERI

Gwendy vom Garten der Freiheit EH
Hilda EH
Malajzia Kralovska Straz HYL (virheelliset korvat)

KIITOS KAIKILLE KASVATTIENI OMISTAJILLE AKTIIVISUUDESTA!

Kommentoi kirjoitusta.

N-pennut 5 viikkoa

Lauantai 25.7.2015 klo 19.29

Pennut ovat nyt 5 viikkoisia. Joka päivä ulkoillaan monta kertaa oli sää millainen tahansa. Tosi reipas ja liikkuvainen pentue!

Vielä pari pentua vailla omaa kotia / Couple of puppies still available!

beige_tytto.jpg
beige_tytto_edesta.jpg
Beigepantainen tyttö
keltainen_poika_pose.jpg
keltainen_poika_edesta.jpg
Keltapantainen poika
lila_poika.jpg
lila_poika_edesta.jpg
Lilapantainen poika
merkkaritytto_1.jpg merkkaritytto_edesta.jpg
Merkkivärinen tyttö
tumma_poika.jpg tumma_poika_edesta.jpg
Tumma poika
pannaton_tytto.jpg pannaton_tytto_edesta.jpg
Pannaton tyttö
pikku_sulo_pose.jpg pikku_sulo_edesta.jpg
Merkkivärinen poika
pinkki_tytto.jpg pinkki_tytto_edesta.jpg
Pinkkipantainen tyttö
ruskea_tytto.jpg ruskea_tytto_edesta.jpg
Ruskeapantainen tyttö
sininen_poika.jpg sininen_poika_edesta.jpg
Sinipantainen poika
vihrea_poika.jpg vihrea_poika_edesta.jpg
Vihreäpantainen poika

Kommentoi kirjoitusta.

Galahad EK 1!

Sunnuntai 19.7.2015 klo 13.21

Robban ja Sonja olivat eilen etsintäkokeessa ja sieltähän kopsahti koulutustunnus EK1. 
Onnea Robban ja Sonja!

Kommentoi kirjoitusta.

N-pennut lähes 3 viikkoa

Lauantai 4.7.2015 klo 20.17

Pennut kipaisivat tänään ensimmäistä kertaa ulkona ja pitihän ne samalla myös ikuistaa.

bl_poika_1.jpg
bl_poika_2.jpg
bl_poika_3.jpg
bl_poika_4.jpg
bl_poika_5.jpg
bl_poika_6.jpg
bl_poika_7.jpg
bl_poika_8.jpg
bl_poika_9.jpg
bl_poika_10.jpg
bl_poika_11.jpg
bl_poika_12.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Maailmanvoittajanäyttely, Milano sekä RZV Clubsiegerschau, Schwarmstedt, Saksa

Torstai 18.6.2015 klo 19.46

Olimme neljän koiran voimin viikon näyttelyreissussa Italiassa ja Saksassa.

Italiassa ensimmäisenä päivänä oli kansallinen näyttely.
Ghostbuster Käyttöluokan voitto ja Italian serti
Gwendy Veteraaniluokan voitto
Leonidas AVO EH
My JUN hyl

sulo_parasurosluokka.jpg

Seuraavana päivänä oli vuorossa Maailmanvoittajanäyttely.
Ghostbuster Käyttöluokan toinen ja varaserti
Gwendy Veteraanien 3.
Leonidas AVO EH
My Junnujen neljäs

Näiden tulosten perusteella Sulosta tuli Italian muotovalio!

Lauantaipäivän ajelimme takaisin pohjoista kohti. Sunnuntaina oli Saksan Schwarmstedtissä RZV:n Clubsiegerschau eli Saksan hoffiyhdistyksen pääerikoisnäyttely.
Ghostbuster KÄY 1, Clubsieger 2015!!
Sulo on kautta aikojen toinen suomalainen hovawart, joka on tämän arvostetun tittelin rodun kotimaasta saanut. 

Clubsieger

Gwendy veteraanien 3. Leonidas EH.

gwendyRZV
leo_RZV

Kommentoi kirjoitusta.

Tuloksia

Sunnuntai 24.5.2015 klo 20.19

Stelmot ovat heränneet talviunilta ja tuloksiakin on alkanut tippua. 

Meillä on uusi TK 1. Legolas kävi alokasluokan kokeessa ja tuloksena 179 p ja 3. sija. Rauman näyttelyssä samainen Lex oli PU 2. Onnea Lex ja Soila!

He-Man oli Tampereen KV-näyttelyssä ROP, Haminan KV-näyttelyssä VSP ja Lahden ryhmänäyttelyssäkin se oli PU 3. Onnea Mauno, Maarit ja Marjaana!

Ghostbuster oli PK-tapahtuman ROP ja ROP-käyttökoira. Royal Canin Showssa se oli PU 2. MUTTA ennen kaikkea SULO ON NYT MYÖS JK 2!! Suomen Muotovalioksihan Sulo valmistui virallisesti jo viime elokuussa Maailmanvoittajanäyttelyn urosten voitolla. Kyllä kasvattaja on vaan teistä niin ylpeä Sulo ja Kirsi!

PK-tapahtumassa oli myös Jolie, joka sai ERIn ja oli avointen narttujen 4. Royal Canin Showssa oli Jolie (ERI), Fantasy (ERI 1, SA, ROP-veteraani) sekä Leonidas (ERI). Kasvattajaryhmä oli 2 ja kp.

Kommentoi kirjoitusta.

Vanhemmat kirjoitukset »